perjantai 11. marraskuuta 2016

Happy friday!

Tällaisessa talossa me asutaan

Portista sisään.

Autojen luota sisäänkäynti sisäpihalle.

Mitäs muuta koristetta keskiosan pöydällä olisi kun hevosia tietenkin!

Muotopuutarhat molemmilla puolilla. Tuo oven yläpuolella oleva ikkuna on mun ja Vilman huoneen ikkuna.

Makkarin ovesta tullaan sisään, niin näyttää tältä. Tuo vaaterekki on talon omistajan.

Siinä vieressä on tällainen ihana tuoli.

Sänky on moottorisänky. Tyynyt on neliömetrin kokoisia ja niin mukavia, että niihin kaivautuu joka ilta samalla tyylillä kun piirretyissä hahmot loikkaa pehmoiseen petiin ja pyörittää hartioita sinne tyynyn sekaan. Love!

Viele-koira. Kerran tulin kotiin niin, että isäntäperhe oli jättänyt lapun, että "Can you please give Viele this food." Vieressä kolme sellaista lihatankoa, missä on paljon pureksittavaa. Annoin ne ja sen jälkeen koira seurasi mua edestakaisin koko illan.

Viele on kuulemma tullut tähän perheeseen noin puoli vuotta sitten eläinsuojeluyhdistykseltä. Oli ollut vanhan rouvan koira, kunnes rouva ei enää pystynyt huolehtimaan. Viele oli painanut 27kg eläinsuojaan saapuessa. Beagle. Oikeesti. Eläinsuojeluyhdistyksellä se tiputti kai melkein kymmenen kiloa ja täällä ollessaan loput ja nyt painoa on 13kg. Ruoka on sille siis aika tärkeää. Ikää Vielellä taitaa olla 12v.

Keittiöstä löytyy tällainen kahvinkeitin. Tähän tarvii jo melkeen lupakokeen ja ajokortin ja pätevyystestit. No ei sentään. Mäkin opin jo käyttämään sitä.

Keittiö on hieno! Siellä se Vilma odottelee kahvin valmistumista.

Vilma ajoi autoa.

Vielä pitäisi ottaa olohuoneesta kuva, mutta en mä kehtaa räpsiä kun isäntäväki on paikalla. Kysyin niiltä kyllä tietenkin luvan kuvaamiseen, kun mä niitä tänne blogiin laitan. Oli heille ok.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti