torstai 3. marraskuuta 2016

Lyhyitä päiviä tiedossa

Tallinomistaja ja sen molemmat ratsastajat lähtivät tänään johonkin isompaan hevostapahtumaan, jossa on nuoria estehevosia. Laatuarvostelun tyylinen tapahtuma siis, irtohypytystä, myyntihevosia jne. Ne on poissa nyt perjantain ja lauantain. Päästiin lopettelemaan työpäivä siis jo silloin, kun ne lähti eli joskus yhden aikaan. Huomenna ja lauantaina on ilmeisesti samanlaiset päivät. Huomenna meidän pitää juoksuttaa tallinomistajan vaimon hevoset. En tiedä yhtään miten se kirjoitetaan englanniksi, mutta lonch, lounge, longe... Jokatapauksessa juoksuttamista se tarkoitti.

Tultiin talolle heti yhden jälkeen ja meidän host-emäntä sanoi menevänsä Münsteriin pariksi tunniksi tekemään jotain ja päästäisiin kyydillä katselmaan kaupunkia. Tottakai mentiin!!! Sen kunniaksi ostettiin pienet kuoharipullotkin tänne illaksi.

Tänään oli aamupäivä ihan normaali. Nuoret oli tarhassa, pääratsastaja ratsasti muutaman hevosen ja loput oli kävelytyskoneessa. Tänäänkin oli asiakas katsomassa tämän "pikkuhepan" hyppäämistä.

Hevonen, jonka lempinimi on "the Big One". Yritä nyt sitten satuloida tämän kokoista hevosta. :D Tämä jättiläinen on kyllä oikeasti todella super kiltti herrasmies, että ongelmaa on vain tässä mun säärten pituudessa.

Apukeinot kunniaan. Pakko ottaa jakkara. Big One kattoo, että mitä se kummallisesti puhuva pygmi siinä säätää. Tämä pääratsastaja on siis jokseenkin meikäläistä pidempi. Ratsastaja ja tallinomistaja ovat molemmat naureskelleet mulle, että "oh, the horses understands finish?", koska mä rupattelen näille jotain kokoajan. Milläs muulla kielellä kun suomeksi?

Host-emäntä taikoi ylihyvää kurpitsakeittoa ja salaattia päivälliseksi. Täällä on muuten pakastimen kyljessä jääpalakone!!! Nyt mä otan keksin ja kuoharin ja menen nukkumaan.

Tchüss!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti